Over HaPi Fotografie
64
HaPi Fotografie.nl

Alles over HaPi Fotografie:

Passie voor het fotograferen van mensen……  Niet alleen in een studio, maar ook in de natuur waar je zo veel mogelijk jezelf kunt zijn, zonder steeds bewust te zijn van de aanwezigheid van de camera.

Dus:  Alles over HaPi Fotografie, voor al uw fotoshoots buiten en binnen in de studio

Even voorstellen.

Onze namen zijn Hanna en Piet. Wij zijn enthousiaste, gepassioneerde fotografen (Hanna met de Canon EOS 6D en Piet met de Canon EOS 5D Mark III), die in hun vrije tijd zoveel mogelijk de natuur in gaan om pakkende en sfeervolle foto’s te maken. Deze passie delen wij al jaren en wij hebben, om ons nog verder te ontwikkelen, al 5 jaren (en nog steeds) les van een professionele fotograaf.

Al vanaf het allereerste begin is het duidelijk dat Hanna passie heeft voor mensen en Piet voor de natuur.  In 2016 is het idee geboren om deze 2 elementen te combineren: Fotoshoots maken in de natuur.  Na heel veel oefenen, waarvoor wij de modellen  willen bedanken, is uiteindelijk de keuze gemaakt om online te gaan.

De passie van Hanna voor mensen komt ook terug in haar dagelijkse werk als  MDFT (familie) therapeut.  Dit werk doet ze met veel liefde en plezier. Piet maakt, naast de dagelijkse werkzaamheden voor zijn eigen autorijschool in Capelle aan den IJssel, ook graag tijd vrij om zijn passie uit te kunnen oefenen.

Onze doelstelling is om naast de geposeerde foto’s  in te spelen op de spontane momenten die gedurende de shoot altijd wel voorbij komen. Doordat wij de fotoshoot als duo doen, is daar zeker ruimte en tijd voor.

Voor ons is portretfotografie gebaseerd op zoveel mogelijk echtheid en ruimte voor je eigen belevingswereld.  Je hoeft niet steeds te poseren met een lach en er is ruimte voor eigen inbreng. Dat is waar wij voor staan!

Vragen? Neem gerust contact met ons op!