Over HaPi Fotografie
52

Passie voor het fotograferen van mensen……  Niet in een studio, maar in de natuur waar je zo veel mogelijk jezelf kunt zijn, zonder steeds bewust te zijn van de aanwezigheid van de camera.

Even voorstellen.

Onze namen zijn Hanna en Piet. Wij zijn enthousiaste, gepassioneerde fotografen (Hanna met de Canon EOS 760D en Piet met de Canon EOS 6D), die in hun vrije tijd zoveel mogelijk de natuur in gaan om pakkende en sfeervolle foto’s te maken. Deze passie delen wij al jaren en wij hebben, om ons nog verder te ontwikkelen, al 5 jaren (en nog steeds) les van een professionele fotograaf Petra Muilenburg.  Daarnaast zijn wij lid van ´Join The Club´. Dat is een groep met fotografen onder leiding van Petra. Er worden dan maandelijks uitstapjes georganiseerd waarbij foto’s maken, kennis delen en gezelligheid de 3 pijlers zijn.

Al vanaf het allereerste begin is het duidelijk dat Hanna passie heeft voor mensen en Piet voor de natuur.  In 2016 is het idee geboren om deze 2 elementen te combineren: Fotoshoots maken in de natuur.  Na heel veel oefenen, waarvoor wij de modellen  willen bedanken, is uiteindelijk de keuze gemaakt om online te gaan.

De passie van Hanna voor mensen komt ook terug in haar dagelijkse werk als  MDFT (familie) therapeut.  Dit werk doet ze met veel liefde en plezier. Piet maakt, naast de dagelijkse werkzaamheden voor zijn eigen autorijschool in Capelle aan den IJssel, ook graag tijd vrij om zijn passie uit te kunnen oefenen.

Onze doelstelling is om naast de geposeerde foto’s  in te spelen op de spontane momenten die gedurende de shoot altijd wel voorbij komen. Doordat wij de fotoshoot als duo doen, is daar zeker ruimte en tijd voor.

Voor ons is portretfotografie gebaseerd op zoveel mogelijk echtheid en ruimte voor je eigen belevingswereld.  Je hoeft niet steeds te poseren met een lach en er is ruimte voor eigen inbreng. Dat is waar wij voor staan!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for hapifotografie is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Vragen? Neem gerust contact met ons op!