Bedrijfsfotoshoot eMGe Accountants

Opdracht: Bedrijfsfotoshoot eMGe Accountants.

Dit keer een opdracht voor accountantskantoor eMGe Accountants.

Een Rotterdams bedrijf dat in de fotoshoot duidelijk een link wilde hebben met Rotterdam. De fotoshoot vond op verschillende locaties in Rotterdam plaats. Zoals bijvoorbeeld: de Boeg, Noordereiland, de Willemsbrug, de Zwaan (Erasmusbrug), het KPN gebouw, het Witte Huis, Hotel New York, het Potloodgebouw met de kubus woningen, de beroemde Rotterdamse Barbershop, de Euromast en nog heel veel meer bezienswaardigheden.

Om de “juiste” plaatsen voor de foto’s te kiezen zijn we eerst 2 dagdelen op pad geweest in Rotterdam om alles te verkennen. Het was op de dag van de shoot even spannend voor wat betreft het weer, maar het was gelukkig droog met zelfs af en toe een zonnetje.  Ideaal weer voor een fotoshoot dus.  Het was best een hele onderneming om van locatie naar locatie te gaan, maar wat was het de moeite waard. We hebben zelfs het geluk gehad dat we voor enkele foto’s “gebruik” mochten maken van een mooie trouwauto (een prachtige EXCALIBUR !!) die daar toevallig aanwezig was voor een trouwreportage!  Dat was echt de kers op de taart.

De bedrijfsfotografie voor dit echt Rotterdamse bedrijf, hebben wij met heel veel plezier gedaan. Zij zorgen er immers door hun vakmanschap al jaren voor dat wij rustig kunnen slapen! De opdracht was in 2 delen verdeeld. Foto’s maken zowel in de buitenlucht als op kantoor. Deze opdracht(en) hebben we niet meteen op een en dezelfde dag uitgevoerd, want een fotoshoot is best intensief en vermoeiend werk.

Op kantoor hebben wij profielfoto’s gemaakt en meteen ook de werknemers vastgelegd tijdens hun werkzaamheden. Toevallig was er de dag van de fotoshoot een klant aanwezig. Deze klant van eMGe had er geen bezwaar tegen had om ook op foto te staan. Hierdoor konden wij een extra impressie geven van de werkzaamheden op kantoor.  Het waren ongedwongen gezellige dagen en wij kijken dan ook met plezier terug naar deze fotoshoot. Als klap op de vuurpijl hebben we daarna ook nog eens kennisgemaakt met de ondernemersclub van Rotterdam. eMGe Accountants vierde namelijk hun 10 jarige bestaan en ook daar mochten wij bij zijn.

Best spannend om doorgewinterde ondernemers te ontmoeten en om daarmee een praatje te maken. We hebben die avond wat impressie foto’s gemaakt en aan diverse ondernemers onze flyer laten zien.

Dus: bedankt voor deze opdracht: Bedrijfsfotoshoot eMGe Accountants.

3