Fotoshoot familie Spee.

Leuke opdracht: fotoshoot van de familie Spee vanwege een 60-jarig huwelijk. De vraag was om deze keer een familieshoot te doen vanwege een wel zeer bijzondere gebeurtenis.

De groep bestond deze keer uit 13 personen, wat het best lastig maakte om iedereen “goed” op de foto te krijgen. Maar: met volop medewerking van allemaal is de opdracht toch “geslaagd”.

De familie Spee wilde graag dat deze heugelijke gebeurtenis vastgelegd werd. Aan ons dus de opdracht: een fotoshoot van de familie Spee, met daarbij uiteraard zowel het bruidspaar als de gehele overige familieleden.

Moeilijk om een geschikte locatie te vinden ?? Helemaal niet hoor, want de familie wist de locatie al: Leefgoed de Olifant in Nieuwerkerk aan den IJssel. Deze gelegenheid beschikt over een paar leuke plaatsen om te fotograferen. Bijvoorbeeld: het restaurant, rijksmonument Steenoven De Olifant en de Beeldentuin.

De familie, 13 personen groot, werkte gewillig mee en het was dan ook leuk en om deze opdracht tot een goed einde te brengen. Moeilijk is het wel om 13 personen op 1 foto te krijgen waarbij iedereen er dan ook “goed” op staat. Op verzoek hebben we dan ook nog enkele andere (niet groepsfoto’s) foto’s gemaakt. Zo hebben we gezinnen, maar ook enkele personen gefotografeerd. De ontspannen sfeer zorgde voor een geslaagde en naar ieders tevredenheid leuke dag.

Dank jullie wel Familie Spee, wij hebben van deze opdracht genoten.

6