Fotoshoot met de Familie Stolk

Deze fotoshoot met de familie Stolk heeft een bijzonder karakter………. De shoot was niet alleen bedoelt om een gezellig samenzijn vast te leggen voor later, maar deze fotoshoot had helaas ook een verdrietige kant.    

Wegens gezondheidsredenen van 1 van de gezinsleden, van wie de recente herinneringen vervagen. Het was voor de familie wenselijk om deze herinnering nu dit jaar nog vast te leggen.     De locatie van de fotoshoot was daarom dan ook in de eigen tuin in Capelle aan den IJssel.     Het is een mooi verzorgde tuin met ruimte genoeg voor een leuke shoot.    

Na een warme ontvangst met koffie en iets lekkers zijn wij aan de slag gegaan.    

Het was hard werken met steeds wisselende weersomstandigheden (zon / schaduw). We hadden ook te maken met een jongeman van 2 jaar oud die geheel zijn eigen gang ging. Wispelturig was hij wel, maar wat hebben we gelachen.     Het was even wennen voor hem, maar al snel voelde hij zich toch wel op zijn gemak.

Nog onder de indruk van dit lieve gezin, kijken we met veel plezier terug naar deze bijzondere shoot. Bedankt voor deze fotoshoot familie Stolk.

Benieuwd naar meer fotoshoots?   Bekijk de portfolio van HaPifotografie.nl

9