Bedrijfsfotoshoot kapsalon La Nancy

Opdracht: Bedrijfsfotoshoot kapsalon La Nancy.

Dit keer een fotoshoot gedaan voor een kapsalon op de Bermweg in Capelle aan den IJssel.  Eigenaresse Nancy heeft aangegeven dat zij graag een fotoshoot wil samen met haar team om te kunnen gebruiken voor social media en voor op haar nieuwe website.

Wij maken graag foto’s van en voor Nancy. Zowel zakelijk als persoonlijk.  Wij voelden ons dan ook vereerd dat wij haar pas geopende bedrijf op de nieuwe locatie op de Bermweg en haar team mochten vastleggen op de foto.

Nancy wilde graag wat foto’s die zij op haar nieuwe site (//lanancy.nl) wilde plaatsen.  De broer van Nancy, mede eigenaar van PC Patrol, verzorgd de site van kapsalon La Nancy.

Omdat de fotoshoot binnen in de kapsalon gemaakt moet worden, hebben we eerst een aparte afspraak gemaakt om proeffoto’s te maken zodat we de juiste belichting – instelling van de camera uit te kunnen testen.  Dat op zich was voor ons al een feestje!  Na een gezellige ochtend hebben we een plan van aanpak gemaakt voor de daadwerkelijke fotoshoot.

De week erna zijn we op de middag waarop alle drie de kapsters aanwezig waren, naar de kapsalon gegaan. Samen met de drie kapsters hebben we er een gezellige middag van kunnen maken.  Er is veel gelachen, maar ook heel hard gewerkt.  Verschillende teamfoto’s, alle kapsters alleen en enkele delen van de kapsalon om zo een beeld te krijgen van hoe de zaak van Nancy eruit ziet.  Ook poses als een teamvergadering en buiten voor de winkel poseren mochten natuurlijk niet ontbreken.  De  hond van Nancy, genaamd Boy, deed gezellig mee en kreeg op deze middag meer koekjes dan normaal.  De tijd vloog voorbij!  

Bedankt dames voor de leuke en gezellige middag. Wij kijken er met plezier op terug.

Wat ons betreft een geslaagde bedrijfsfotoshoot voor kapsalon La Nancy.

2