Portfolio
64

Portfolio HaPi Fotografie.

Op deze en de hierna volgende pagina’s willen wij u een selectie laten zien van ons eerder geleverd werk, overzichtelijk gesorteerd in categorieën. Alle betrokken personen hebben hier toestemming voor gegeven.

Bekijk hier de portfolio van HaPi Fotografie.

HaPi-Fotografie-portfolio-Gezinsfotografie-Vincent-en-Fynn-de-Jager-6

Portret

Portretfotografie in vele soorten en maten: familie, stelletjes, gezinnen met kinderen maar ook singles en bedrijven.  Zelfs een shoot met huisdieren behoort tot de mogelijkheden! Allemaal mogelijk en iedereen is welkom om plaats te nemen voor onze camera!
Van helemaal relaxed een shoot in het bos, tot een serieuzere foto in de studio voor bijvoorbeeld op social media zoals LinkedIn of Facebook.

HaPi-Fotografie-albums-fotografie-van-en-in-de-natuur-in-het-Arboretum-Rotterdam

Natuur

Het fotograferen van en in de natuur is en blijft een echte hobby. Er is niets ontspannender dan helemaal niets te horen behalve het klikken van de camera…    Maar, een foto van wilde dieren in de natuur is misschien wel nog mooier. Het vastleggen van die ene blik in hun ogen geeft enorm veel voldoening.

HaPi-fotografie-albums-dieren-fotografie

Dieren

Bij het fotograferen van dieren weet je eigenlijk nooit wat je te wachten staat. Je kunt uren door het bos of over de hei lopen om zonder de ultieme foto weg te gaan. Geluk speelt een hele grote factor bij dit soort foto’s maar als het moment zich dan aandoet moet je er wel klaar voor zijn! Camera altijd in de aanslag dus!
Tip: Handig om bijvoorbeeld Beekse Bergen foto’s van dieren te maken 🙂

Marathon Rotterdam 2012

Sport

Sport fotografie behoort tot moeilijkste categorieën die er zijn maar is zeker ook erg leuk om te doen! Om de echte actie te pakken moet je de sport kunnen ‘lezen’ en afdrukken op het juist moment. Maar.. Misschien wel net zo mooi is de emotie die bij sport naar boven komen. Rauw & puur!

Zonnetje "pakken" op Ibiza

Vrij werk

Zo heel af en toe hebben we eens een dag vrij en zelfs dan nog gaan we fotograferen 😉 Nee hoor, we vinden het heerlijk! Maar puur voor de lol fotograferen kan soms erg bevredigend werken. Je kan een planning maken voor de dag maar je kan nooit helemaal voorspellen met welke foto’s je vervolgens thuis komt.
Daarnaast is vrij werk ook erg belangrijk voor de oefening. Zorgen dat de instellingen net even wat beter staan en zorgen dat je echt alles uit de camera haalt wat erin zit.

School wilde dolfijnen in de Rode Zee

Onderwaterwereld

Wanneer we maar enigszins kunnen, gaan we altijd heel erg graag de onderwaterwereld verkennen.  Onze voorkeur gaar daarbij uit naar Egypte en de Rode Zee.  Redelijk dichtbij, betaalbaar en de onderwaterwereld is in de Rode Zee adembenemend.  Omdat het vrij lastig is om onderwater foto’s te maken vanwege de bewegingen van het water, maken we altijd een heleboel foto’s en daar blijven er altijd wel een aantal van over.  Wij willen op onze site dan ook graag een aantal door ons gemaakte foto’s, waaronder de dolfijnen waarmee we gezwommen hebben, met u delen.

Vragen? Neem gerust contact met ons op!